مرداد ۱۸, ۱۳۹۹

طرز تهیه سالاد میگو

طرز تهیه سالاد میگو سالاد میگو ؛ سالاد خوشمزه دریایی با بخش دسر و سالاد مجله اینترنتی بیست ستون همراه باشید طرز تهیه سالاد میگو مواد لازم  میگو :  8 عدد ذرت کنسروی :3/1 پیمانه کلم بروکلی :2/1 پیمانه پیازچه : 2 عدد پیاز : 1عدد کاهو : 4 برگ فلفل قرمز: 1 عدد آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری گوجه گیلاسی :5  عدد کنجد ، نمک و فلفل : به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه سس : سس خردل : 1 قاشق مربا خوری سرکه سفید :2/1 پیمانه روغن زیتون :2/1 پیمانه فلفل سیاه و نمک : به مقدار لازم طرز تهیه : میگوها را خوب تمیز کنید و با مقداری آب لیموترش و نمک و آب به مدت 4 دقیقه بپزید و سپس آبکشی کنید و بگذارید تا سرد شود. پیاز را به صورت حلقه ای و پیازچه و فلفل قرمز را برش دهید و درون یک کاسه بزرگ بریزید  و سپس کاهو و کلم بروکلی خرد شده را به آن اضافه کنید. حالا برای درست کردن سس سالاد ،  تمام مواد را به جز روغن زیتون ، داخل مخلوط کن بریزید و همزمان که مخلوط کن روشن است روغن زیتون را به آن اضافه کنید تاخوب با مواد مخلوط شود. بعد از 3 دقیقه که مواد با هم مخلوط شد ، سس آماده است . حالا سس را روی سالاد بریزید و در آخر می توانید از  کنجد برای تزئین آن استفاده کنید. منبع: www.bistsotoon.com  ]]>